اجاره خانه در آمریکا
اجاره خانه در آمریکا
۲۷ شهریور ۱۳۹۵
آمریکا
معرفی آمریکا
۲۸ شهریور ۱۳۹۵

ویزای توریستی آمریکا

ویزای توریستی آمریکا

این مطلب اطلاعات راهنمای ویزای توریستی امریکا – ویزای توریستی با دعوتنامه,ویزای دیدار اعضای خانواده , فرم ویزای توریستی آمریکا – نحوه گرفتن ویزای توریستی امریکا – مراحل ویزای توریستی آمریکا – ویزای b2 امریکا – مدارک ویزای توریستی آمریکا – اقدام برای ویزای توریستی آمریکا – مشاوره ویزای توریستی آمریکا – مشاوره ویزای آمریکا – مشاوره اخذ ویزا آمریکا را می توانید مشاهده نمایید.

 

ویزای توریستی یکی از انواع ویزای مهاجرت آمریکا است. این مطلب را برای آن دسته از دوستانی آماده کرده ام که قصد دارند به آمریکا سفر کنند. سفری با هدف توریستی و یا دیدار با خانواده، فامیل و یا دوستان . برای سفر توریستی به آمریکا ایرانی ها نیاز به دریافت ویزا دارند . به همین منظور باید درخواست ویزای B2 که در دسته بندی ویزاهای غیر مهاجرتی قرار دارد بدهند. اما برای ویزای توریستی آمریکا از کجا و چه طور باید شروع کرد ؟ چه مراحلی باید طی شود تا ویزا را دریافت کنیم ؟ مدارک مورد نیاز ویزای توریستی آمریکا کدام ها هستند ؟ آیا برای انجام این کار نیاز به مشاور دارم ؟

همانطور که گفته شد ویزای B2 یا همان توریستی در دسته ویزاهای غیر مهاجرتی آمریکا قرار دارد و هیچ گاه این ویزا قابل تبدیل به گرین کارت نیست و نمی تواند شروع پرونده مهاجرت برای شخص متقاضی باشد . معمولا ویزاهای توریستی یا توسط آزانسها برای افراد گرفته می شود و یا خود فرد شخصا درخواست دریافت ویزای b2 را می دهد .

اولین مرحله درخواست ویزای توریستی پر کردن فرم ds-160 است . در این فرم شما اطلاعات فردیتون را باید وارد کنید و این فرم را تکمیل کنید . اطلاعاتی از قبیل اطلاعات هویتی – آدرسها – سفرهای قبلی به آمریکا – هدف از سفر – خانواده – تحصیلات و کار – و چند سوال امنیتی در این فرم را باید پاسخ دهید .

برای پر کردن فرم ds-160 به آدرس زیر مراجعه کنید .

https://ceac.state.gov/genniv/

یکی دیگر از ملزومات فرم عکس است . شما باید عکس با مشخصات مورد نظر را تهیه کنید و هنگام ثبت نام فرم آپلود نمایید .

مشخصات عکس مورد نظر را می توانید در لینک زیر مشاهده نمایید. این عکس همانند همان عکس لاتاری است .در لینک زیر می توانید مشخصات تصویر مورد نیاز را داشته باشید .

سایر تصویر ۶۰۰*۶۰۰ پیکسل ( حدود ۵ سانتی متر در ۵ سانتی متر )

 

ax3

 

بعد از اینکه فرم را تکمیل و ارسال کردید ، باید برای مصاحبه از سفارت مورد نظرتان وقت بگیرید . زمان مصاحبه در سفارتهای ارمنستان – امارات و ترکیه می توانید با زبان فارسی مصاحبه خود را انجام دهید . در پایان و پس از تکمیل فرم یک کد به شما می دهد که از آن کد برای گرفتن وقت از سفارت باید استفاده کنید .

در روز مصاحبه هم باید اصل و ترجمه مدارک شناسایی و مدارک و اسناد مالی که نشان دهنده این باشه که هزینه سفر را دارید و همچنین مدارکی که نشان دهد شما به ایران باز خواهید گشت را همراه داشته باشید.مدارکی که مورد نیاز هست و بودنشان به دریافت ویزای شما کمک می کند شامل مدارک زیر است :

اصل پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام پاسپورت های قبلی
اصل دعوتنامه ممهور به مهر دفتر ثبت، فرم I-134، یا رزرواسیون هتل
ترجمه شناسنامه، کارت ملی و سند ازدواج یا طلاق به همراه اصل مدارک
مدارک شغلی شامل گواهی اشتغال به کار، ترجمه روزنامه رسمی، آخرین آگهی تغییرات و تصمیمات، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، پروانه مطبیا نظام مهندسی،
جواز کسب، پروانه بهره وری، کارت پرسنلی یا بازرگانی، گواهی شوارای اصناف و…
ترجمه سوابق بیمه
ترجمه سند ملکی به همراه اصل سند، مدارک مرتبط با خرید سهام در بازار بورس،
خرید اوراق مشارکت و هر سرمایه گذاری مالی دیگر
نامه تمکن به انگلیسی Bank Statement
پرینت شش ماهه حساب بانکی به لاتین ممهور به مهر شعبه مرکزی بانک
ترجمه و اصل کارت پایان خدمت یا معافعیت
دو عدد عکس ۵*۵ رنگی زمینه سفید
برگه تاییدیه فرم DS-160 Confirmation Page
برگه تاییدیه قرار ملاقات Appointment Confirmation

 

نمونه ویزا صادر شده توسط سفارت آمریکا 

us-visa

 

– “R” یعنی پاسپورت عادی و B1/B2 نوع ویزا براساس هدف از سفر که توریستی میباشد را مشخص میکند.
۲- کنترل کنید تاریخ تولد شما به میلادی درست درج شده باشد.
۳- شهر محل صدور ویزای شماست.
۴- کنترل کنید نام و فامیل شما درست درج شده باشد.
۵- کنترل کنید شماره گذرنامه شما درست درج شده باشد.
۶- تاریخ اول نشانده تاریخ صدور ویزای شماست و تاریخ دوم آخرین تاریخ برای ورود به ایالات متحده می باشد. ( ۳ماه)
۷- در این قسمت ممکن است مشخصات اضافی لازم در ویزا نظیر تاریخ Clearance (اجازه صدور) و غیره درج شده باشد.
۸- در این قسمت اجازه دفعات ورود شما به مرزهای ایالات متحده می باشد. “۱” یکبار ورود “۲” دوبار ورود، M چندین بار ورود

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CLOSE
CLOSE
به کانال تلگرام ثبت نام لاتاری ملحق شوید
عضو شوید!