عکس لاتاری
شرایط عکس لاتاری
۲۵ شهریور ۱۳۹۵
لاتاری 2017
راهنمای برندگان لاتاری – گام اول
۲۵ شهریور ۱۳۹۵
شغل لاتاری

شرط شغلی ثبت نام لاتاری گرین کارت ۲۰۱۸

 

ثبت نام لاتاری با سابقه شغلی

مطالعه این بخش مناسب برای کسانی است که مدرک دیپلم ندارند و قصد شرکت در لاتاری گرین کارت را دارند.. پس اگر مدرک دیپلم دبیرستان را دارید نیاز به مطالعه این بخش نخواهید داشت.

 

.
مشاغل قابل قبول در ثبت نام لاتاری

اگر مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر ندارید، شانس دیگری برای ثبت نام لاتاری خواهید داشت و آن هم داشتن مشاغل خاصد به مدت دو سال در پنج سال گذشته است که البته لیست این مشاغل را از وبسایت رسمی اداره کار ایالات متحده امریکا میتوانید مشاهده کنید.

https://www.onetonline.org

 

 

مشاغل لاتاری

.

آیا شغل من در این لیست قرار دارد؟

برای اینکه بفهمیم شغل مورد نظر شما در لیست این مشاغل خاص قرار داردن کافیست به سایت O*NET OnLine بروید و شغلتان را به زبان انگلیسی در بخش جستجو آن وبسایت جستجو کنید. پس از آن لیستی از مشاغل مربوط به کلمه کلیدی شما ظاهر میشود که شما در بین آنها شغل خودتان یا نزدیکترین به شغلتان را انتخاب کنید. به عنوان مثال ما graphic designer را جستجو کردیم و روی اولین گزینه یعنی Graphic designers کلیک میکنیم.
در صفحه جدید شرحی کامل از شغل مورد نظر یافت میشود. وظایف، ابزار و تکنولوژی، دانش مورد نیاز آن شغل, مهارت های مورد نیاز آن شغل, توان مندیهای فرد شاغل و فعالیت های شغلی روزانه و سایر اطلاعات آن شغل را در این صفحه خواهید دید. در انتها بخشی وجود دارد که تیتر Job Zone دارد. در این بخش گزینه title باید بالای Job Zone Four یا خود Job Zone Four باشد و البته SVP Range باید بین ۷ تا ۱۰ باشد. در این صورت این شغل میتواند مشکل تحصیل شمارا حل کند.

 

.

آیا داشتن شغل در Job Zone 4 و تحصیلات دانشگاهی هردو نیاز است؟

داشتن صرفا یکی از این دو برای ثبت تقاضای لاتاری گرین کارت کافیست. یا حداقل مدرک دیپلم دبیرستان و یا داشتن شغلی که دو سال در پنج سال گذشته در آن شغل شاغل بوده باشید به شرطی که آن شغل در Job Zone Four و یا بالاتر قرار داشته باشد و SVP آن بیش از ۷ باشد.

 

14 دیدگاه ها

  1. امیر گفت:

    سلام من راننده تریلی هستم وخاننم گواهینامه فرش بافی از فنی حرفه ای داره آیا بدرد شرکت در قرعه کشی آمریکا مخوره مدرک تحصیلی من سیکل وخاننم دیپلم نگرفته

  2. وحید گفت:

    سلام
    من پرستار هستم میخواستم بدونم شرایط پرستاری چطوره معدل کارشناسی من پونزده هستش خانومم هم دیپلم تجربی داره

  3. میترا گفت:

    من خانمی ۴۶ ساله هستم کارشناس ارشد روانشناسی و مدرک همسرم هم دیپلم ردی است یعنی دیپلم ندارد شغل او هم آزاد است تولید درو پنجره upvc آیا من میتوانم خودم در لاتاری شرکت کنم دو فرزند ۱۳ و ۱۶ ساله نیز دارم اگر خودم اقدام نمایم تکلیف بچه ها و همسرم به چه صورت است .ممنون میشم اگر پاسخ دهید

    • مدیر سایت گفت:

      به دلیل داشتن سابقه کاری همسرتون ( در صورتی که حداقل ۲ سال باشد ) هیچ مشکلی برای ثبت نام هیچ کدوم از اعضای خانواده وجود ندارد. شما به همراه همسر و فرزندانتان فرم ثبت نام رو تکمیل کنید و درصورت قبولی همگی میتوانید اقامت بگیرید

  4. سارا گفت:

    سلام پدر من مدرک زیر دیپلم دارد و کار او در پتروشیمی است میخواستم بدونم ایا شانس شرکت در قرعه کشی را دارد

  5. داریوش گفت:

    با سلام من خودم در لاتاری ثبت نام کردم همسر و دو فرزند خودم رو هم ثبت نام کردم . حالا میشه خانم خودم رو به عنوان سرپرست ثبت نام کنم و خودم و فرزندانم رو هم ثبت نام کنم . یعنی شانسم دو برابر بشه

  6. حامد گفت:

    سلام سوالی داشتم من دیبلم الکترونیک فنی حرفه ای دارم . اگر مدرکم برای ثبت نام کافی نیست چه شغلی انتخاب کنم و کجای سایت موقع ثبت نام بزنم ؟ منتظر جواب هستم.

    • مدیر سایت گفت:

      سلام شما باید ۲ سال سابقه کار در ۵ سال گذشته داشته باشید و یا ۱ سال دیگه در دانشگاه تحصیل کنید تا میزان تخصیلاتتون به ۱۲ سال برسه. در ضمن باید نوع شغلتون SVP Range بین ۷ تا ۱۰ داشته باشه

  7. نوید گفت:

    با سلام،مطمئنم این سوال خیلی ها هست،،،،که،،،،،
    مثلا بنده جوشکارم،،چندین ساله مشغولم،از چه نهادی سابقه کاره خودم رو بگیرم که بتونم ارائه بدم؟
    بکجا باید ارائه داد این سابقه رو؟

    • مدیر سایت گفت:

      باسلام

      ثبت نام لاتاری با سابقه شغلی

      مطالعه این بخش مناسب برای کسانی است که مدرک دیپلم ندارند و قصد شرکت در لاتاری گرین کارت را دارند الزامیست

      مشاغل قابل قبول در ثبت نام لاتاری

      اگر مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر ندارید، شانس دیگری برای ثبت نام لاتاری خواهید داشت و آن هم داشتن مشاغل خاصد به مدت دو سال در پنج سال گذشته است که البته لیست این مشاغل را از وبسایت رسمی اداره کار ایالات متحده امریکا میتوانید مشاهده کنید.

      https://www.onetonline.org

      آیا شغل شما در این لیست قرار دارد؟

      برای اینکه بفهمیم شغل مورد نظر شما در لیست این مشاغل خاص قرار داردن کافیست به سایت O*NET OnLine بروید و شغلتان را به زبان انگلیسی در بخش جستجو آن وبسایت جستجو کنید. پس از آن لیستی از مشاغل مربوط به کلمه کلیدی شما ظاهر میشود که شما در بین آنها شغل خودتان یا نزدیکترین به شغلتان را انتخاب کنید. به عنوان مثال ما graphic designer را جستجو کردیم و روی اولین گزینه یعنی Graphic designers کلیک میکنیم.
      در صفحه جدید شرحی کامل از شغل مورد نظر یافت میشود. وظایف، ابزار و تکنولوژی، دانش مورد نیاز آن شغل, مهارت های مورد نیاز آن شغل, توان مندیهای فرد شاغل و فعالیت های شغلی روزانه و سایر اطلاعات آن شغل را در این صفحه خواهید دید. در انتها بخشی وجود دارد که تیتر Job Zone دارد. در این بخش گزینه title باید بالای Job Zone Four یا خود Job Zone Four باشد و البته SVP Range باید بین ۷ تا ۱۰ باشد. در این صورت این شغل میتواند مشکل تحصیل شمارا حل کند.

      شما ابتدا SVP Range خودتون رو چک کنید که باید بین ۷ تا ۱۰ باشد بعدا میتونید از اداره کار یا فنی و حرفه ای یا اتحادیه خودتون و یا شرکت و یا نهاد هایی که کار کردید سابقتون رو بگیرید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CLOSE
CLOSE
به کانال تلگرام ثبت نام لاتاری ملحق شوید
عضو شوید!