اطلاعیه ثبت نام لاتاری ۲۰۱۹
۲۹ شهریور ۱۳۹۶
پیام Down for Maintenance در سایت ثبت نام لاتاری
۲۰ مهر ۱۳۹۶

راهنمای ثبت نام لاتاری DV 2019

ثبت نام لاتاری گرین کارت ۲۰۱۹

نام صحیح برنامه قرعه کشی گرین کارت ( کارت اقامت دائم ایالات متحده آمریکا ) که در ایران به لاتاری گرین کارت مشهور است، “قرعه کشی ویزای گوناگونی” است که در زبان انگلیسی DV lottery یا Diversity visa lottery program واژه صحیح آن است. برنامه ویزای دایورسیتی بر مبنای S201 تا S204 قانون ملی و مهاجرت سال ۱۹۹۰ پایه ریزی شده است. به بیان ساده تر لاتاری گرین کارت یک قرعه کشی است که هر سال توسط کنتاکی کونسولار امریکا انجام میشود و از میان متقاضیان به ۵۵۰۰۰ نفر ویزای اقامت دائم داده میشود.

 

.
تاریخچه ثبت نام لاتاری

برنامه ویزای دایورسیتی از سال ۱۹۹۴ ، ۳مرتبه در فوریه، یکبار در نوامبر و چندین بار در اکتبر اجرا شده. موسسه مسئول این پروژه در ۲۰۰۰ تغییر کرد. مرکز قبلی منصوب ملی ویزا در پورتس موث این وظیفه را به مرکز کنسولی کنتاکی منتقل کرد که از آن پس کلیه امور مربوط به اپلیکیشن های این نوع ویزا را مسئول بوده است. در سال اول این امکان وجود داشت که هر شخصی چندین بار ثبت نام داشته باشد. که این مسئله مشکلاتی برای این سازمان در بر داشت و البته در صورت ثبت نام شاید ۱۰۰۰ مرتبه توسط یک فرد امکان برنده شدن نزدیک به ۱۰۰% میرسید. اما پس از آن جلوی این امر گرفته شد و هرکس در هر سال مجوز فقط یک ثبت نام را داشت

 

.
تعداد برنده لاتاری در ایران

سازمان خدمات تابعیت و مهاجرت آمریکا (INS) تعداد اپلیکیشن های مجاز و لیست کشورهای مجاز را برای شرکت در برنامه قرعه کشی لاتاری بر اساس قانون های از قبل تعریف شده تعیین مینماید. این قوانین میتواند هرسال تغییراتی داشته باشد. در لاتاری ۲۰۱۷ و لاتاری ۲۰۱۶ ایران ۳۵۰۰ ویزای اقامت دائم را در هر سال از آن خود کرد که در میان دیگر کشورها از نظر تعداد ویزا پیشتاز بوده است

 

.
الزامات ثبت نام لاتاری ۲۰۱۹

فقط دو شرط برای ثبت نام لاتاری وجود دارد. اول اینکه شما متولد کشور های مجاز باشید که ایران یک کشور مجاز برای ثبت نام است و دوم آنکه حداقل دیپلم داشته باشید و اگر دیپلم ندارید دو سال سابقه کار در پنج سال گذشته داشته باشید که آن شغل در لیست مشاغل اداره کار ایالات متحده در لیست JOB ZONE 4 و البته با امتیاز SVP 7 باشد. مانند طراحی گرافیک، طراحی وبسایت، مدیریت صنعتی یک کارخانه یا کارگاه و …

 

.
شرط سنی لاتاری گرین کارت

about-us

 

ثبت نام لاتاری گرین کارت چالشی جالب بین ایرانیان شده است، به این ترتیب که عده ای بسیار نگران از انجام صحیح آن هستند و عده ای دیگر بدون دقت به هیچ موضوع خاصی اقدام به ثبت تقاضا میکنند و سالیان سال است که این کار را تکرار میکنند. اما عمدتا حتی متوجه نمیشوند که اصلا در قرعه کشی وارد نمیشوند.

 

.
آیا محدودیت سنی وجود دارد؟

در قوانین مهاجرتی ایالات متحده امریکا برای تقاضای این نوع ویزا ( ویزای دایورسیتی) در واقع هیچ محدودیت سنی وجود ندارد. یعنی حتی کوکد یک ساله هم میتواند متقاضی این ویزا باشد. اما نکته دیگری در بندی دیگر مطرح شده است که سن وابسته به آن است. حد اقل دارا بودن دیپلم دبیرستان یا دوسال سابقه کار در ۵ سال گذشته بر اساس ظوابط اداره کار ایالات متحده ما را به این نتیجه میرساند که سن وابسته به تحصیلات اهمیت پیدا میکند.

تاکید میکنیم که اگر فرد ۱۴ ساله ای توانسته باشد معادل دیپلم دبیرستان را اخذ کند، میتواند متقاضی مستقل این وایزا باشد

 

.
افراد بالای ۲۱ سال

نکته مهمی که در باره سن وجود دارد این است که هر شخص زیر ۲۱ سال و مجرد میتواند به عنوان فرزند در فرم تقاضای پدر یا مادرش نام نویسی کند. این حضور به عنوان فرزندهیچ تداخلی با ثبت تقاضای انفرادی نخواهد داشت و فقط شانس متقاضی را افزایش میدهد. به این ترتیب که یک دختر ۱۹ ساله با مدرک دیپلم دوازده ساله میتواند هم شخصا یک تقاضای شرکت در لاتاری گرین کارت داشته باشد و هم در ثبت نام لاتاری پدر و هم در ثبت نام لاتاری مادر به عنوان همراه آنها حضور داشته باشد. به هر تقدیر در صورت برنده شدن در لاتاری ۲۰۱۸، این شخص در لیست ویزا قرار خواهد داشت.

 

.
مدرک تحصیلی لاتاری گرین کارت

 

Students Success

 

 

شرط تحصیل که یکی از مهمترین شرایط برای شرکت در لاتاری گرین کارت یا همان ثبت نام لاتاری است بر خلاف اطلاعات عموم مردم کمی پیچیدگی دارد و آن پیچیدگی اینجا مطرح میشود که در هنگام ثبت نام گزینه دیپلم در فرم تقاضا وجود ندارد. نکته مهم اینجاست که فرم های تقاضای ویزای در هر کشوری بر اساس قوانین همان کشور تهیه میشوند و انتظار میرود که بر اساس قوانین همان کشور نیز تکمیل شوند.

 

.
معادل سازی مدارک تحصیلی

اینجا این سوال پیش می آید که مدرک دیپلم شما نظام قدیم است یا جدید، فنی حرفه ای است یا دبیرستانی یا کاردانش! بسته به مدرک تحصیلی شما شرایط متفاوتی پیش روی شماست. کسی که وارد دانشگاه شده است چگونه باید فرم پر کند؟ کسی که فوق دکترا دارید یا یک پزشک با مدرک دکتری تخصصی که هیچ معادلی در فرم تقاضا برایش وجود ندارد باید چه کند؟

پیش از ثبت نام لاتاری، نسبت به ترجمه مدارکتان و معادل سازی اقدام کنید، اما به صورت کلی معادل سازی اینچنین خواهد بود :

مدرک دیپلم نظام قدیم و پیش دانشگاهی نظام جدید معادل دیپلم آمریکا
مدرک فوق دیپلم و لیسانس معادل university degree
مدرک فوق لیسانسن معادل advanced degree
مدرک دکترا یا PHD معادل Doctorate degree

 

.

اطلاعات نادرست درباره مدرک تحصیلی

دو گروه اشتباه در هنگام تکمیل فرم ثبت نام وجود دارد. بخشی در پروسه ثبت نام لاتاری حیاتی هستند. تحصیلات نیز یکی از اینهاست. در صورتی که اعلام کردید دیپلم دارید وسپس در اردیبهشت سال بعد از برندگان لاتاری گرین کارت بودید، دقت کنید که باید و باید بتوانید مدرک دیپلم معادلتان را به افسر سفارت ارائه کنید. در غیر این صورت شما reject خواهید شد. در باره مدرک تحصیلی در ثبت نام لاتاری اصلا بی دقتی نکنید

 

.
شرط شغلی ثبت نام لاتاری گرین کارت ۲۰۱۹

job-postings-2

 

 

ثبت نام لاتاری با سابقه شغلی

مطالعه این بخش مناسب برای کسانی است که مدرک دیپلم ندارند و قصد شرکت در لاتاری گرین کارت را دارند.. پس اگر مدرک دیپلم دبیرستان را دارید نیاز به مطالعه این بخش نخواهید داشت.

 

.
مشاغل قابل قبول در ثبت نام لاتاری

اگر مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر ندارید، شانس دیگری برای ثبت نام لاتاری خواهید داشت و آن هم داشتن مشاغل خاصد به مدت دو سال در پنج سال گذشته است که البته لیست این مشاغل را از وبسایت رسمی اداره کار ایالات متحده امریکا میتوانید مشاهده کنید.

https://www.onetonline.org

 

.
آیا شغل من در این لیست قرار دارد؟

برای اینکه بفهمیم شغل مورد نظر شما در لیست این مشاغل خاص قرار داردن کافیست به سایت O*NET OnLine بروید و شغلتان را به زبان انگلیسی در بخش جستجو آن وبسایت جستجو کنید. پس از آن لیستی از مشاغل مربوط به کلمه کلیدی شما ظاهر میشود که شما در بین آنها شغل خودتان یا نزدیکترین به شغلتان را انتخاب کنید. به عنوان مثال ما graphic designer را جستجو کردیم و روی اولین گزینه یعنی Graphic designers کلیک میکنیم.
در صفحه جدید شرحی کامل از شغل مورد نظر یافت میشود. وظایف، ابزار و تکنولوژی، دانش مورد نیاز آن شغل, مهارت های مورد نیاز آن شغل, توان مندیهای فرد شاغل و فعالیت های شغلی روزانه و سایر اطلاعات آن شغل را در این صفحه خواهید دید. در انتها بخشی وجود دارد که تیتر Job Zone دارد. در این بخش گزینه title باید بالای Job Zone Four یا خود Job Zone Four باشد و البته SVP Range باید بین ۷ تا ۱۰ باشد. در این صورت این شغل میتواند مشکل تحصیل شمارا حل کند.

 

.
آیا داشتن شغل در Job Zone 4 و تحصیلات دانشگاهی هردو نیاز است؟

داشتن صرفا یکی از این دو برای ثبت تقاضای لاتاری گرین کارت کافیست. یا حداقل مدرک دیپلم دبیرستان و یا داشتن شغلی که دو سال در پنج سال گذشته در آن شغل شاغل بوده باشید به شرطی که آن شغل در Job Zone Four و یا بالاتر قرار داشته باشد و SVP آن بیش از ۷ باشد.

 

.
اهمیت کشور محل تولد

 

pr_country_map

 

لاتاری گرین کارت بر اساس قانون ملیت و مهاجرت ایالات متحده امریکا با هدف حفظ تنوع نژادی در آمریکا انجام میشود و هر ساله ۵۵۰۰۰ شماره ویزا اعتبار می یابد. برخی کشور ها، آهنگ مهاجرت بسیار بالایی نسبت به دیگر کشور ها در مهاجرت به آمریکا دارند که این موضوع باعث شده آنها از لیست کشور های واجد الشرایط شرکت در برنامه بزرگ لاتاری گرین کارت آمریکا خارج شوند. خوشبختانه تا کنون ایران از این لیست خارج نشده و این موضوع گریبان گیر کشورمان نشده است.

 

.
آیا ایرانیان متولد در کشور های غیر مجاز امکان ثبت نام دارند؟

بله. ایرانیانی که پدر و مادر آنها ایرانی هستند و فقط در کشور هایی مانند بریتانیا متولد شده اند میتوانند با استناد به محل تولد پدر و مادرشان در این برنامه بزگ شرکت کنند و ثبت نام لاتاری را بدون دغدغه انجام دهند. اما ثبت تقاضایشان کمی متفاوت از سایر شرکت کنندگان خواهد بود

 

.
کشور های مجاز ثبت نام لاتاری ۲۰۱۹

لیست کشور های غیر مجاز هر ساله در هنگام ثبت نام لاتاری مشخص خواهد شد، اما ایران در لیست کشور های مجاز برای ثبت نام لاتاری ۲۰۱۹ می باشد.

 

.
عکس برای ثبت نام لاتاری گرین کارت

 

۰۲۱۴۱۲۲

 

در این مقاله یکی از مهمترین پیش نیاز های ثبت نام لاتاری ( تقاضای شرکت در برنامه لاتاری ویزای دایورسیتی) را مورد بحث قرار میدهیم. این مبحث برای برندگان لاتاری و همچنین متقاضیان شرکت در قرعه کشی بسیار با اهمیت بوده و به تفصیل بحث خواهد شد.

 

.
اهمیت عکس لاتاری

در باره اهمیت عکس برای لاتاری همین بس که بزرگترین علت رد شدن متقاضیان قبل از ورود به قرعه کشی است. بیش از ۵۰ درصد تقاضاهای مربوط به هر سال در ثبت نام لاتاری به مرحله قرعه کشی نمیرسند. علت واضح است. شما متقاضی ویزای دایورسیتی هستید. باید مطابق قوانین ایالات متحده امریکا مدارک تهیه و ارسال کنید، لذا عکس ۳ در ۴ که در کشور ما متعارف است اصلا در کشور ایالات متحده امریکا مفهوم ندارد. و ارسال مدارک اشتباه یعنی شما صلاحیت حضور در قرعه کشی را ندارید.

 

.
عکس صحیح چگونه باشد؟

داشتن عکس صحیح ساده است. استانداردهای خودش را دارد که در این بخش توضیح کافی در باره آن خواهیم داد. عکس صحیح باید با زمینه سفید باشد. حتما در عکاسی انجام شود با نور پردازی صحیح. سایه روی صورت یا پشت سر باعث رد شدن عکس خواهد شد. بودن عینک یا کروات و موی بلند اشکالی ندارد به شرط آنکه باعث رفله نور یا پوشاندن صورت نشود. عکس باید تکی (پرسنلی) باشد و حتمابه صورت مربع و به ابعاد ۶۰۰پیکسل در ۶۰۰ پیکسل برای متقاضیان ثبت نام لاتاری و ۵ سانتی متر در ۵ سانتی متر برای برندگان لاتاری باشد. برندگان لاتاری باید عکس را چاپ شده به همراه ببرند و متقاضیان باید فایل دیجیتالی عکس را استفاده کنند.

 

.
اسکن عکس

ترجیحا از عکس چاپ شده برای ثبت نام لاتاری استفاده نکنید. اما در صورتی که امکان انجام عکاسی نیست میتوانید با استفاده از اسکنر مناسب با کیفیت ۲۴ بیت و حداقل ۳۰۰ dpi نسبت به اسکن عکس اقدام نمایید. اما هرگز عکس ۳ در ۴ یا ۶ در ۴ را اسکن و استفاده نکنید مگر با شرایط خاص که ۹۹ درصد باعث عدم حضور شما در قرعه کشی خواهد شد.

 

.
عکاسی های معتبر

متاسفانه در کشور ما هیچ کس از واژه “نمیدانم” یا “نمیتوانم” استفاده نمیکند. نتیجه اینکه به هر عکاسی یا آتلیه مراجعه کنید و عکس لاتاری بخواهید مدعی سالها تجربه در این زمینه میشوند که شاید علت آن بازار کساد فعلی باشد. اما اکثر آنها حتی فایل عکس را به شما نمیدهند و عکس چاپی هم قابل استفاده نیست. به همین دلیل بر آن شدیم که در هنگام ثبت نام لاتاری ۲۰۱۸ با فراهم کردن اطلاعات زیر و البته امکان عکاسی در دفتر موسسه، این مشکل را رفع نماییم.

 

.
شرایط عکس صحیح

عکس های زیر و توضیحاتشان میتوانند کمکی برای تهیه عکس شما باشند.

 

ax-1                ax2           ax3

 

عکس های اشتباه

 

e-1               e2                e3

 

p-1              p2             p3

 

j-1              j-2            j-31

 

z-1            z2           z3

 

q-1             q2           q3

 

 

m-1            mm-1

 

 

 

زمان ثبت نام لاتاری گرین کارت

  • ثبت نام لاتاری گرین کارت هر ساله از اول یا دوم اکتبر شروع شده و تا دوم نوامبر به مدت سی روز اداره می یابد. چنانچه در این بازه زمانی موفق به ثبت نام در سایت رسمی نشوید، فرصت این دوره را از دست داده اید و باید منتظر سال بعد باشید.

 

قوانین ثبت نام در DV-Lottery از طریق اداره مهاجرت آمریکا

  • تمامی شرایط فوق باید توسط متقاضی به دقت رعایت گردند.
  • تمامی فرم های ثبت نام در لاتاری گرین کارت باید از طریق وب سایت اداره مهاجرت به نشانی www.dvlottery.state.gov ثبت شده و پس از ثبت نام موفق رسید ثبت نام یا Confirmation Number دریافت شود.
  • هر فرد به عنوان متقاضی اصلی، تنها میتواند یکبار از طریق وب سایت اداره مهاجرت آمریکا اقدام به ثبت نام در لاتاری کند. در صورتی که بیش از یک بار به عنوان متقاضی اصلی ثبت نام کنید، هر دو فرم شما مردود اعلام خواهد شد.
  • فرم ثبت نام لاتاری به هیچ وجه قابل ذخیره شدن در کامپیوتر نیست و باید به صورت آنلاین تکمیل و ارسال گردد. از آغاز تکمیل فرم تا ارسال آن تنها ۶۰ دقیقه زمان در اختیار شما قرار می دهند تا مراحل را به پایان برسانید.
  • اگر تمامی عکسهای خواسته شده به صورت کامل ارسال نگردد ثبت نام شما مردود اعلام خواهد شد. منظور از تمامی عکسهای خواسته شده، عکس شخص متقاضی، در صورت متاهل بودن، عکس همسر و در صورت داشتن فرزندان زیر ۲۱ سال مجرد، عکس فرزندان می باشد. ضمناً تمامی تصاویر باید مربوط به حداکثر ۶ ماه گذشته بوده و همانند یک عکس رسمی (مثلا برای گذرنامه و یا شناسنامه) باشد. عکسهای دسته جمعی و یا خانوادگی مورد قبول نیستند. عکسهای ارسالی میتوانند به صورت اسکن شده و یا دیجیتالی گرفته شوند.

جهت کسب اطلاعات کامل درباره چگونگی و کیفیت تصویر ارسالی به این صفحه مراجعه نمایید.

 

 

برنده شدن در لاتاری

  • در صورتی که در زمان اعلام نتایج، نام شما در میان برندگان لاتاری بود، بایستی خود را جهت انجام مصاحبه و ارائه مدارک و مستندات در سفارت آمریکا در آنکارا، ابوظبی و یا ایروان آماده کنید. جهت مطالعه کاملتر روند تهیه مدارک و انجام مصاحبه و اخذ ویزا به صفحه مخصوص برندگان لاتاری مراجعه نمایید.

 

زمانبندی مراحل برنامه لاتاری گرین کارت

 

جدول زیر اطلاعات زمانبندی مربوط به مراحل برنامه لاتاری گرین کارت آمریکا از زمان ثبت نام در لاتاری تا قبولی، تهیه مدارک و حضور در سفارت و اخذ ویزا را ارائه میدهد:

 

شرح زمانبندی لاتاری تاریخ میلادی تاریخ شمسی مهلت
ثبت نام لاتاری ۳ اکتبر تا ۷ نوامبر ۱۱ مهر تا ۱۶ آبان ۳۳ روز
چک نتایج لاتاری ۱ می تا ۳۰ سپتامبر سال بعد در آن دوره ۱۵ اردیبهشت تا ۸ مهر سال بعد در آن دوره ۱۶ ماه
ارسال دعوتنامه اولین دوره برای مصاحبه برندگان اواسط آگوست اواخر مرداد —–
انجام اولین نوبت مصاحبه برندگان اواسط اکتبر اواخر مهر —–
آخرین مهلت صدور ویزا ۳۰ سپتامبر سال بعد در آن دوره ۸ مهر سال بعد در آن دوره —–


 

با توجه به اینکه شما تنها یکبار فرصت ثبت نام دارید و هر سال میلیون ها درخواست به علت اشتباهات موجود مردود اعلام می شوند و در قرعه کشی شرکت داده نمی شوند، حتما پیش از ارسال مدارک در صورت بروز ابهام و اشکال با کارشناسان ما در تماس باشید و سوالات خود را مطرح کنید. متخصصان ما آماده ارائه هرگونه مشاوره در جهت تقلیل درصد اشتباه و بالا بردن شانس برنده شدن شما می باشند.

 

2 دیدگاه ها

  1. مهدی کامل عباسی گفت:

    شرایط اقامت دائم بسیار عالی است.من شنیده ام که در آمریکا از زمین شناسی که رشته من است و تا کارشناسی ارشد خوانده ام استقبال زیادی می شود و بازار کار فراوانی دارد ولی در ایران هیچ گونه بازار کاری در زمینه معدن و زمین شناسی نیست.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به کانال تلگرام ثبت نام لاتاری ملحق شوید
عضو شوید!
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE